Voor rangeervoertuigen herstelling kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Rentaloc in Lier. Inclusief transport en vervangvoertuig.

rangeervoertuigen herstelling

Rentaloc heeft ruim 10 jaar ervaring en expertise wat betreft laten repareren of herstellen van rangeervoertuigen – tweeweg tractievoertuigen.

24/7 Hersteldienst voor rangeervoertuigen – tweeweg tractievoertuigen

Heb je een probleem met een tractievoertuig dat dringend opgelost moet worden? Dan kan je beroep doen op onze mobiele hersteldienst. Wij komen naar je toe om de herstelling ter plaatse uit te voeren, of we transporteren het rangeervoertuig naar ons atelier voor reparatie. Een vervang rangeervoertuig wordt meegeleverd indien gewenst.

Door de 24 uren service worden dringende interventies uitgevoerd binnen 24 uren na melding en dit 7 dagen op 7. Zelfs tijdens de feestdagen!

Transport Inclusief

Dankzij een uitgebreide vloot aan moderne transportvoertuigen, kunnen wij bij herstellingen voor rangeervoertuigen zelf instaan voor het transport van tractievoertuigen in binnen- en buitenland. Wij halen op en leveren af. Snel, veilig, en met een glimlach.

Reken op Rentaloc:

  • Rangeervoertuigen of tractievoertuigen laten herstellen in eigen werkplaats of ter plaatse
  • Eigen transportmogelijkheden 
  • Ruim assortiment van onderdelen
  • 24 /24h en 7/7 dagen interventiedienst, ook tijdens weekend & feestdagen 
  • Technische aanpassingen aan persoonlijke noden
  • Constructies op maat
  • Hoge normen op gebied van veiligheid
  • Aangepaste signalisatie en IT- solution
  • Comfort naar keuze

Tractievoertuigen laten herstellen met uniek contract op maat

Wij onderscheiden ons niet alleen met onze 10-jarige expertise, maar ook met een uniek contract waarbij rangeervoertuigen herstelling en onderhoud, transport én voertuigwissel inclusief zijn.

Meer weten over onze hersteldienst en de mogelijkheden die we u bieden? Contacteer ons voor alle info omtrent onze verschillende contracten op maat voor herstellingen en onderhoud.

Ingenieurs voor rangeervoertuigen herstelling 

Dankzij onze know-how, expertise, gespecialiseerde ingenieurs, goed uitgerust atelier en uitgebreid wagenpark voor transport, zijn wij een 1-stop-shop voor alles wat te maken heeft met tweeweg tractievoertuigen of rangeervoertuigen. Een unicum in België.

Onze know-how gebruiken wij ook als basis voor eigen innovatieve, betrouwbare producties van kwalitatieve en duurzame spoorweg rangeervoertuigen. Zowel voor verkoop als voor verhuur.

Twijfel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer info.